Një ish-ushtar i UÇK-së i djeg letrat e veteranit

0

Një veteran i UÇK-së, ka djegur dokumentacionin që e konfirmon se ai është veteran i UÇK-së. Bekë Osmonaj nga Isniqi e ka arsyetuar veprimin e tij me të bërit veteran edhe persona që nuk e kanë merituar. “Nukk jam Veteran, sepse nuk pranoj dhe nuk mundem qe te jam i barabart me puntore te UDB-se , me Kriminel, dhe me Dezertor te luftes …!!!”, ka shkruar ai bashkangjitur me videon ku shihet flaka që ka pushtuar letrat.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here