Një i ri përpiqet ta shpëtoj gruan që hidhet nga kati 11-të… ja se ç’ndodhë (VIDEO)

0

Një grua është hedhur nga kati i 11-të i një ndërtese në Kinë në një tentativë vetëvrasjeje.

Por kjo tentativë nuk ka qenë e lehtë për gruan, pasi një i ri, i quajtur Feng Ning, ka parë gruan nga lart dhe është nisur për ta shpëtuar.

Në momentin që gruaja është hedhur, djali ka tentuar që ta presë gruan, e cila është hedhur.

Fatkeqësisht, siç edhe video e tregon, rënia e lirë nga një distancë aq e madhe, ka bërë që gruaja, pavarësisht se është pritur nga djali, të humbë jetën.

Nga ana tjetër, edhe i riu ka pësuar disa dëmtime.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here