Një grua serbe në Prishtinë dhe një rome në Pejë, në rrezik nga burrat e tyre

0

Një grua serbe dhe një rome kanë qenë të rrezikuara nga burrat e tyre. Së pari një serb në Prishtinë i është vërsulur me një thikë gruas së tij poashtu serbe. Ky qytetar është denoncuar nga gruaja e tij dhe Policia e Kosovës e ka arrestuar dhe dërguar në burg. Në Pejë ndërkaq një mashkull rom e ka sulmuar fizikisht gruan e tij poashtu rome të cilës i ka shkaktuar lëndime trupore. Viktimës i është ofruar ndihma mjekësore. Bashkëshorti i dhunshëm megjithatë pas intervistimit, me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here