Një femër deklaron rrejshëm se është rrëmbyer, përfundon në burg

0

Nuk dihet qka ka synuar një femër shqiptare nga Prishtina me denoncimin e rrëmbimit të inskenuar për veten e saj por krejt qka ka mbërri është prangosja dhe vënja prapa grilave. Ajo është arrestuar pasi që ka deklaruar rrejshëm në polici kinse është rrëmbyer nga disa persona. Me vendim të prokurorit kjo femër pas intervistimit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here