Një bunker i Enver Hoxhës në Lushnjë

0

Bunkeri në fotografi është në Lushnjë.

Në Shqipëri sot, ka një bunker në katër persona.  Të ndërtuar gjatë sundimit 40-vjeçar të Enver Hoxhës, më shumë se 700 mijë bunkerë mbushin peizazhin në Shqipëri dhe kurrë nuk janë përdorur për t’u mbrojtur nga sulmet, për vet qëllimin që janë ndërtuar. Tani ato shërbejnë si një kujtim i mbretërimit diktatorial të Hoxhës .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here