Një 24 orësh i qetë në shumicën e rajoneve

0

Një 24 orësh i qetë në Rajonet e Gjilanit, Ferizajit, Prizrenit, Pejës dhe Gjakovës. Poashtu edhe në zonat kufitare. “Asgjë me rëendësi për të raportuar”, ka qenë përshkrimi që për këto rajone dhe zona ka ardhur sot në email-at e gazetarëve nga Policia e Kosovës-Zyra për Informim, aty ku zakonisht përshkruhen incidentet kriminale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here