Nishani uron shqiptarët: Sot nata e madhe e bashkimit të solidaritetit njerëzor

0

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani ka dhënë një mesazh urimi për shiptarët për festën e Vitit të Ri.

“Sot është nata kur të gjithë shqiptarët mblidhen në familjet e tyre. Kjo natë është një natë gëzimi”.

Sipas Presidentit, urimi i parë shkon për fëmijët e Shqipërisë, por nuk ka harruar dhe një urim për forcat ushtarake në Afganistan.
“Gëzuar gjithë fëmijëve të Shqipërisë, urimi i parë u shkon atyre. Urim i veçantë shkon për forcat tona ushtarake në Afganistan. Urime për familjet shqiptare, për jetimet, të ngujuarit. Sot eshte nata e madhe e bashkimit të solidaritetit njerëzor. Urime për 2016, për një vit të begatë” ishte urimi i Nishanit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here