Nis fushata që Ballistit t’i ndihmohet për shtëpinë dhe vinçin

0

Të gjithë ata që duan ta ndihmojnë financiarisht Ismail Morinën-Ballistin, tani mund ta bëjnë një gjë të tillë. Në rrjetet sociale po shpërndahen llogaritë e bankës për ndihmë Ismail Morinës, në mënyrë që t’ia paguajnë atij këstet e kredisë dhe t’ia mundësojnë blerjen e një vinçi. Morina në intervistën që e pati ku shpjegoi hedhjen e dronit në Beograd, tregoi që veprimi i tij po jep efekte negative në jetën e tij. Ai bëri me dije se ëndrrat e tij janë për një jetë modeste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here