Nipi kërcënon dajën pas mosmarrëveshjeve rreth një kredie

0

Një qytetar nga Prishtina ka raportuar tek Policia e Kosovës se pas një mosmarrëveshje rreth një kredie është kërcënuar nga nipi i tij. Kërcënuesi është arrestuar dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here