Nexhmedin Bunjaku, gjyqtari i futbollit të Kosovës që referonte ndeshje ani se Policia e kërkonte

0

Nexhmedin Bunjaku shfaqet shpesh në publik me opinionet e tij lidhur me futbollin e Kosovës dhe dikush mund të mendoj vetëm aq për të. Në fakt ka më shumë. Bunajku i cili ishte gjyqtar i futbollit të Kosovës në vitet e 90-ta e kryente punën e tij ani se Policia e kërkonte. Të paktën kështu mund të kuptohet nga shtypi i kohës.  Bunjaku sot jeton jashtë Kosovës.

Nexhiii14502790961450544781

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here