Nesër shumë vende të Kosovës pa rrymë, shikoni se cilat

0

KEDS-i, njofton se nesër shumë vende të Kosovës do të mbesin pa energji elektrike. Arsyeja e ndaljes së energjisë elektrike do të jetë mirëmbajtaj e rrjetit, thuhet në njoftimim.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e KEDS-it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS Sh.A. njofton se më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Pozhorani prej orës 12:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pozhoran, Novosellë dhe Ramjan.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, aftësimi i ndarësit për tokëzim në kthinën 10 kV.

II

Më 23.12.2015 ( e mërkurë) në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Rahoveci prej orës 11:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagje Arbana, Lagjja Hatmaxhë ( Atmaxhë ), Landovicë, Tupec, Gjonaj, Zym dhe Karashingjergj.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga punëkryersit, projekti i KEDS-it, shkyçja me kërkesë të Distriktit.

III

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Maxhunaj nga ora 07:00 deri në orën 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nadakofci, Sfaraqaku i Ulët, Pestova, Maxhunaj, Dumnica e Ulët, e Mesme dhe e Epërme, Vilanca, Ropica, Samadrxha, Zagoria, Cecelia dhe Sllakofci.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve nga ana nënkontraktorit të KEDS-it, Projekti i KEDS për LP 10 kV.

IV

Më 24.12.2015 (e enjte) në TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Shkabaj prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Inter AS Petroll, Al Petrol, Subotiç (një pjesë), Mazgiti (një pjesë), rr. Hasan Prishtina një pjesë, Obiliqi (një pjesë).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e kontraktoirt të KEDS-it , Projektet e KEDS-it.

V

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Nr. 3 prej ores 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ndërtesa e Komunës (Dragodan).

• Dalja 10 kV Nr.12 prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lakrishta, Banesat e Tjerrtores, Dardania dhe Kazerma.

• Dalja 10 kV Nr.13 prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa afër shkolles Sh.Gjeçovi, te Fazita, prapa Rilindjes.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, punime në trasenë e LP 10 kV .

VI

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 110/35/10 kV Therandë do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Gjinoci prej orës 09:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqani, Gjinoci, Gelanci, Sallagrazhda dhe Grejkoci.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të shkyçjes së konsumatorëve të KEDS-it në bazë të urdhëresës.

VII

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Bardh i Madh prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardh i Madh.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e kontraktoirt të KEDS-it , Energjizimi i TS 10/0.4 kV në bazë të Projektit të KEDS-it.

VIII

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 110/35/10 kV Therandë do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Shiroka prej orës 07:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, një pjesë e qytetit Therandë, konsumatorët komercialë dhe Banesat e Ben AF-it .

• Dalja 10 kV Studenqani prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtani, Studenqani, Doberdelani, Samadraxha, Peqani i Vogël, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e Ujit: Studençan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të shkyçjes së konsumatorëve të KEDS-it në bazë të urdhëresës.

IX

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Spitali prej orës 12:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ministria e FSK-së tek rrethi, Autoremonti, Shkolla e Mjekësisë, Ambulanta, Lokalet perreth Spitalit, Forenzika tek Spitali dhe Spitali Amerikan.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e kontraktorit të KEDS-it, Projektet e KEDS-it.

X

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Drejtimi Doganaj nga ora 09:30 deri në orën 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskoku dhe Pleshina.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, ndërrimi i TS 10/0.4 kV të mbingarkuar.

XI

Më 23.12.2015 ( e mërkurë ) në TS 110/10 kV Kamenicë (Dardanë) do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Muçiverci prej orës 08:00 deri në orën 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berivojca, Qarrakofci, Dajkovci, Shipashnica e Ulët, Muçivërci, Rogoçica, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, shkyçja e konsumatorëve në LP 10 kV.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here