Nëse do të bashkohej Shqipëria dhe Kosova cili kryeministër do të duhej të linte postin, Haradinaj apo Rama?

0

Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj në emisionin ‘Xing me Ermalin’ shefi i ekzekutivit në Kosovë u pyet se nëse do të bashkohej Shqipëria dhe Kosova cili do të duhej të linte postin, Haradinaj apo Rama?

Pa u menduar fare, Haradinaj ngriti dorën dhe u përgjigj se do e jepte ai dorëheqjen.

“E jap unë. Pse jo”, u shpreh kryeministri i Kosovës duke treguar se është e madhe dëshira për të pasur një komb të bashkuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here