Nëse asteroidi i diametrit 500 km do të godiste tokën,çfarë do të ndodhte?(video)

0

Cilat do të ishin pasojat nëse një asteroid i një diametri 500 km do të godiste tokën?Sipas një stimulimi që ka bërë Discovery Channel kjo do të ishte dita fatale për tokën dhe njerëzimin,apo thënë ndryshe dita e apokalipsit.Për më shumë detaje shikoni videon të cilën e ka përgatitur Dicovery Channel:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here