Nënshkrimi i Spiro Kseras për financimin e anëtarit të Agimit të Artë

0

Spiro Ksera, i cili u akuzua ditë më parë në Shqipëri, sipas historianit Arben Llalla, kishte lidhje edhe me njerëz të Agimit të Artë në Greqi. Llalla ka postuar një dokument si dhe la komentuar mbi të.

“Dokument i nënshkruar nga Spiro Ksera për financimin e kryetarit të Lëvizjes për aneksimit të jugut të Shqipërisë dhe njëkohësishtë anëtar i partisë naziste Agimi i Artë, Theofan Kalivioti. Spiro Ksera duhet të akuzohet edhe për financimin e njerëzve të Agimit të Artë”, ka shkruar ai.

spiro

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here