Nëna e foshnjës së shpëtuar: “E dëgjoja duke qarë dhe nuk bëja dot asgjë”.

0

Nëna e një bebeje, që u shpëtua pasi kishte 22 orë në rrënoja, ka rrëfyer gëzimin e përjetuar.

“E dëgjoja duke qarë dhe nuk bëja dot asgjë. Nuk haja, nuk flija”, tha ajo.

Sot Rasmila Awal falenderoi Zotin dhe ekipet e shpëtimit për këtë mrekulli.

Bebja 5-muajshe Sonit Awal mbeti në rrënojat e shtëpisë kur një tërmet i fuqishëm goditi Nepalin.

Nëna e dëgjonte të qarën e bebes, por nuk e ndihmonte.

Forcat ushtarake për fat e shpëtuan pa ndonjë plagë beben.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here