Nën ndikim të akoolit shqiptari e sulmon nënën, serbi gruan e tij

0

Në Pejë është arrestuar një qytetar shqiptar pasi që ai nën ndikim të alkoolit e ka sulmuar fizikisht nënën e tij. Pas intervistimit me urdhër të prokurorit sulmuesi është dërguar në burg. Në veri të Mitrovicës, ndërkaq është arrestuar një serb, pasi që ai nën ndikim të alkoolit e ka ofenduar verbalisht dhe ka tentuar që ta sulmonte fizikisht gruan e tij. Edhe ky qytetar me urdhër të prokurorit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here