Në fshatin Varosh të Ferizajt raportohet se një person me armën e gjuetisë të cilën e posedonte me leje, kishte vrarë një rrëqebull (kafshë e mbrojtur) e më pas e kishte postuar në rrjetin social facebook. Policia e Kosovës ka njoftuar sot se me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është konfiskuar arma si dhe leja e armës, ndërsa rasti i referohet hetimeve për procedurë të mëtutjeshme hetimore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here