Në Slloveni dhe Itali, fëmijët e parë të 2016-tës, shqiptar

0

shqiptaroitaliani

Në Slloveni dhe në Itali fëmijët e parë që kanë lindur gjatë ndërrimit të viteve janë shqiptar. Fëmija i parë i lindur në Slloveni në vitin 2016, është djalë. Ai është lindur në Kranj 45 minuta pas mesnatës dhe ka prindër shqiptarë.

Fëmija i parë i vitit 2016 edhe në Itali është shqiptar. Ai është pagëzuar me emrin Ideal dhe ka mbiemrin Bytyqi dhe erdhi në jetë pas mesnate në Itali. Me 3 kilogram e 610 gram, Ideali është fëmija i parë i vitit 2016, që vije në jetë në shtetin italian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here