Në Prizren arrestohen 2 bullgare dhe një shqiptare për prostitucion

0

Në Prizren janë arrestuar tri femra, dy shtetase të Bullgarisë, si dhe një shqiptare pasi që dyshohet se ato janë të përfshira në marrjen me prostitucion. Të dyshuarat janë dërguar me procedurë të përshpejtuar në gjykatë dhe në bazë të vendimit rasti do të procedohet tutje sipas vendimit të Gjykatës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here