Në Prishtinë protestohet kundër Liburn Aliut

0

Ndërtimtarët kanë filluar protestën rrugëve të Prishtinës me mjetet e tyre të rënda dhe duke përdorur sirenat.

‘Stop shkeljeve të ligjit, pa ndërtim s’ka zhvillim, Liburn ikë’ , janë pankartat e ndërtuesve të cilët pakënaqësitë e tyre i shprehin me protesta. Aktualisht janë duke marshuar në sheshin “Ibrahim Rugova” , duke vazhduar drejt komunës së Prishtinës.

Ata janë nisur nga rrethi kryesor i qytetit dhe nga Veterniku për të vazhduar protestën para Komunës së Prishtinës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here