Në Prishtinë arrestohet serbi i Serbisë për kontrabandim shqiptarësh

0

Me kërkesë të Hetimeve të Departamentit të Policisë Kufitare, pas një pune hetimore, dje është identifikuar dhe arrestuar në Prishtinë një qytetar serb, shtetas i Serbisë. Merret vesh se për të ekziston dyshimi i bazuar se që nga viti 2014 ka kontrabanduar njerëz nga regjioni i Mitrovicës në Serbi e më pas në vendet tjera. Me urdhër të prokurorit ky qytetar është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here