Në një familje në Pejë rrahen dy femra mes vete

0

Në Pejë janë arrestuar dy femra shqiptare të së njëjtës familje pasi që ato pas një mosmarrëveshjeje janë përleshur mes veti. Policia e Kosovës ka njoftuar sot se njëra nga ato ka dëmtuar edhe një veturë dhe disa pajisje tjera në shtëpi. Me vendim të prokurorit njëra nga këto femra është liruar ndërkaq tjetra është burgosur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here