Në Mitrovicë gjendet një trup i pajetë, besohet të jetë i luftës së fundit

0

MITROVICË, 5 SHKURT – Në Mitrovicë, në rrugën “Raskin Potok” është gjetur i varrosur një trup i njeriut, i cili dyshohet se mund të jetë viktimë e paidentifikuar e luftës së fundit në Kosovë. Në lidhje me rastin është njoftuar njësia për krime lufte e cila ka bërë ekzaminimin e vendit të ngjarjes dhe do të vazhdojë të merret me këtë rast.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here