Në Mitrovicë dhe Leposaviq arrestohen për prostitucion, 2 femra serbe dhe 5 meshkujë shqiptarë

0

Policia e Kosovës i ka arrestuar në Mitrovicë dhe Leposaviq 7 persona të dyshuar, dy femra serbe dhe 5 meshkuj shqiptarë, pasi që për të njëjtit ekziston dyshimi i bazuar se kanë kryer veprën ‘marrje me prostitucion’. Lidhur me rastin pas konsultimit me Gjykatën Themelore në Mitrovicë, divizioni për kundërvajtje, të dyshuarit janë liruar dhe të njëjtit do të paraqiten të nesërmen pranë kësaj gjykate.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here