Në mesin e të refuzuarve për statusin e veteranit në Malishevë edhe drejtorët komunal Blerim Thaçi dhe Ahmet Morina

0

Në bazë të listës së bërë publike, në mesin e të refuzuarve për statusin e veteranit të UÇK-së të Brigadës 122 “Imer Krasniqi” janë edhe dy drejtorë të Komunës së Malishevës. Bëhet fjalë për drejtorin e Arsimit Blerim Thaçi nga Shkarashniku dhe atë të Mbrojtjes dhe Shpëtimit Ahmet Morina nga Astrazupi.
/Malishevapress/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here