Në Melburn mbahet paradë lakuriq

0

Në Melburun të Australisë sot ka ndodhë një ngjarje mjaft interesante, ku të gjithë çiklistët kanë organizuar një xhiro tradiconale, e cila quhet “Paradë lakuriqësie”. Me bicikletat e tyre, por në një mënyrë krejt ndryshe nga sikur jemi mësuar të shohim duke berë xhiro krejt lakuriq. Parada ka tërhequr shumë ciklistë dhe kjo ngjarje shënohet për qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit publik, duke pasë parasysh rreziqet që ndodhin në gjithë botën, me të cilat përballen përditët një numër i madh i ciklistëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here