Në Maqedoni kërkohet revolucion

0

“REVOLUCION – Fitore për popujt maqedonas dhe shqiptarë kundër kriminelëve të Maqedonisë”, kështu shkruan në këtë pankartë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here