Në Malishevë vidhen pajisje elektronike në vlerë 1490 euro

0

Policia e Kosovës ka njoftuar se të shtunën në Malishevë një qytetar ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur disa pajisje elektronike me vlerë rreth 1490 €. Sipas Policisë, njësiti përkatës policor është duke hetuar rastin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here