Në kushte të reja sigurie sot rihapet pishina e Gërmisë

0

Pas restaurimit, pishina e Gërmisë nga sot do të jetë në dispozicion për të gjithë ata që freskinë nga këto ditë të nxehta vere do ta kërkojnë në hapësirat e saj.

Thellësia në këtë pishinë nga katër metra sa ishte më parë, është bërë në 1.80 metra. Ndërsa, në dispozicion do të jenë edhe zhveshtoret e ndara për gjini.

Gjithashtu, tashmë i gatshëm është edhe parkingu në afërsi të pishinës së Gërmisë, me një kapacitet prej 100 vendeve të parkingut.

Emrush Hyseni, menaxhues i pishinës në Gërmi ka thënë për KosovaPress se të gjitha përgatitjet kanë përfunduar. Sipas tij, siguria dhe pastërtia në pishinë do të jetë shumë më e madhe.

Sa i përket çmimeve, Hyseni tha se do të jenë të volitshme dhe të arsyeshme për qytetarët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here