Në Kumanovë Iftar për ata që e përjetuan tmerrin

0

Pas gjithë asaj që e kanë përjetuar muajin e kaluar ku lagjja e tyre u shkatërrua si pasojë e një aksioni të Policisë së Maqedonisë, të hënën baorët e Lagjes së Trimave në Kumnovë janë ndier të nderuar nga Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë e cila ka shtruar Iftar për familjarët e kësaj lagjeje.

kumanova2

kumanova1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here