Në Koshare rrivarrosen eshtrat e komandantëve Agim Ramadani e Sali Çekaj

0

Eshtrat e Sali Çekajt, Agim Ramadanit, Xhemajl Fetahajt, Abaz Thaqit dhe Ali Hasit janë rivarrosur të dielë në Kompleksin Memorial ”Beteja e Koshares” në Koshar. “Sot për mua dhe për të gjithë të pranishmit ishte një ditë shumë e rëndë dhe po aq emocionuese, sepse para nesh kishim Komandantët e shquar të cilët e bënë historinë në Betejën e Koshares. Lavdi e përjeteshme dhe i lehtë ju qoftë dheu i Kosovës Heronjve të Kombit”, ka shkruar një bashkëluftëtar i tyre.

varrimivarrimi2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here