Në Japoni teknologjia e toaleteve hi-tech:asgjë nuk preket me dorë

0

75% e shtëpive japoneze kanë tualete hi-tech, të cilët mund të eleminojnë nevojën për letra tualeti, ju mbajnë ngrohtë, kontrrollojnë presionin e gjakut, luajnë tingullin e ujit për të rritur privatesinë, hapen dhe mbyllen automatikisht, pra nuk keni pse të prekni asgjë me duar!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here