Në Hungari shkelet Kur’ani, fillojnë trazira(Video)

0

Më shumë se 150 policë kanë hyrë në kampin Debrecen ku u shkaktuan trazira mbi baza fetare. Trazirat në kampin e refugjatëve në Debrecen të Hungarisë, shpërthyen kur një emigrant rrëmbeu prej tjetrit Kuranin, e hodhi në tokë dhe filloi ta shkelë me këmbë, – kumtoi policia hungareze. Në kumtesë thuhet se një policë është lënduar. Trazirat filluan kur u përleshën dy emigrant të vendosur në kamp. Trazirat u transferuan në rrugë, ku emigrantët filluan të djegin kontenjerët dhe të shkatërrojnë automjetet e ndodhura afër trazirës. Reaguan menjëherë forcat e rendit, 154 policë. Ata përdorën gaz lotësjellës dhe i ndanë palët e konforntuara. Gjendja momentale është e qetë, kurse policia ka dërguar në stacionin policor një emigrant. Ky është incidenti i dytë në kamp, pas atij që ndodhi në kampin Segedin.  /revista ‘Paqja’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here