Në fotografi shihet i armatosur, por arma nuk i gjendet

0

Sektori i hetimeve nga Policia e Kosovës ka pranuar një informatë dhe një fotografi ku dy qytetarë shqiptarë nga Kuqishta e Pejës shihen me armë në dorë. Policia ka arritur të identifikoj dhe të arrestoj njërin nga të dyshuarit dhe me urdhër të prokurorit ai është dërguar në burg, por gjatë bastisjes së shtëpisë së tij nuk është gjetur asgjë dhe nuk është takuar i dyshuari i dytë, i cili është në kerkim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here