Në dy aksidente të ndara, nga 3 femra dhe 3 meshkujë të lënduar, afërsisht në të njëjtën kohë!

0

Raportohet se në një aksident trafiku në mes të dy veturave civile dhe një  kamioni, dje rreth orës 16:10, në fshatin Mramor të Prishtinës ka patur 6 të lënduar, 3 meshkujë dhe 3 femra. Të gjithë ata sipas Policisë së Kosovës janë jashtë rrezikut për jetë. Njësia  e  hetimeve është duke u marrë me rastin. Në një aksident tjetër ndërkaq në të njëjtën ditë rreth orës 15:58, afër Shkollës Ekonomike në rrugën Prshtinë-Fushë Kosovë, 3 vetura civile janë përfshirë në aksident trafiku, ku poashtu janë lënduar 6 persona, 3 meshkujë dhe 3 femra të cilët kanë marrë ndihmë mjekësore. Në këtë rast raportohet edhe për dëme të konsiderueshme materiale në të gjitha automjetet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here