Në Drenas policët që po e asistonin AKP-në bëhen për spital nga dy qytetarë

0

Në Drenas janë arrestuar dy persona pasi që ata i kanë sulmuar fizikisht dy policë të Policisë së Kosovës që ishin në asistim të AKP-së. Sipas një njoftimi të Policisë së Kosovës njëri nga policët e sulmuar ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është dërguar ne QKUK –Prishtinë për tretman mjekësor ndërsa tjetri pas pranimit të tretmanit mjekësor në Shtëpinë e Shëndetit në Drenas është liruar. Me urdhër te prokurorit sulmuesit janë dërguar në burg

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here