Në Bruksel Kosova dhe Serbia sot po bisedojnë për energjinë

0

Në Bruksel sot pritet të vazhdojë dialogu teknik mes Kosovës dhe Serbisë, i ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.

Ministrja e dialogut Edita Tahiri, i ka thënë më heret RTK-së se në takimin e 11 majit në Bruksel, do të bisedohet për çështjet e energjisë në kuadër të dialogut teknik. Ndryshe, për këtë cështje po bisedohet që nga dhjetori i vitit të kaluar dhe deri më tani nuk është arritur ndonjë marrëveshje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here