Në aksident mes autobusit dhe trenit në Nish, 5 të vdekur e 30 të lënduar

0

Së paku 5 persona kanë vdekur dhe 30 janë lënduar në një aksident mes autobusit dhe trenit në vendkalimin hekurudhor në Nish.

Sipas informatave zyrtare numri i të vdekurve ka shkuar në pesë pasi fillimisht u raportua për 3 të vdekur.

Drejtori i Klinikës në Nish ka konfirmuar se në vend të ngjarjes kishin vdekur dy të rritur dhe një fëmijë, ndërkaq në spital edhe dy të tjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here