Ndodhi në Kosovë:ja sesi një qytetarë lanë saksitë e luleve në një nga fontanat e qytetit (video)

0

Ja sesi një qytetar ,që ka shumë “kujdes” për pastërtinë  dhe  “ekonomizon” ujin e pijshëm,lanë saksitë e luleve dhe mbajtëset në një nga fontanat e qytetit.

Shikoni videon që ka realizuar Klan Kosova:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here