Ndodhë edhe kjo:humb dorën në aksident,mjekët ia mbjellin në këmbë

0

Kjo pasi ai pati një aksident në të cilin e preu dorën dhe mjekët e spitalit të qytetit ne Xiangtan vendosën që për t’ia mbajtur dorën e gjallë të ia vinin atë në këmbën e tij.

“Mendja mu bllokua ku për një moment ndjeja se do të mbetem pa njërën dorë” ka thënë Zhou, protagonisti i kësaj ngjarje.

Dora duhej të mbahej gjallë, të qarkullonte gjaku dhe kjo duhej të bëhej për një periudhë prej një muaji në mënyrë që dëmtimet të rikuperoheshin.

Ndërsa njëri nga doktorët që kreu këtë operacion që zgjati dhjetë orë tha koha e intervenimi ka qenë e shpejtë pasi në raste se nuk intervenohet shpejt ndalet qarkullimi i gjakut pas prerjes dhe vdesin indet të cilat nuk ka mundësi që të rikthehen përsëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here