Nait Hasani, Sylejman Selimit: Liria jote është edhe liria ime!

0

Deputeti i PDK-së, Nait Hasani e ka vizituar sot Gjeneral Sylejman Selimin, pas lirimit të tj nga burgu, dhe i ka kushtuar një adresim atij.

“Mirë se na erdhe Gjeneral Syleman Selimi ! 
Liria jote është dhe liria ime !
Në luftë, shoku im, betejat dhe lirinë, ka kohë që i ke fituar; ndersa në paqe me vujtje nëpër burgje ti, e fitove, Kosovën, të lumtë gjeneral ! 
Me respekt Nait Hasani”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here