Nahit Veseli nga Rahoveci bëhet drejtor i Kompanisë së njohur ndërkombëtare ABB

0

Inxhinieri i njohur nga Rahoveci, Nahit Veseli, është emëruar drejtor për Kosovë dhe Shqipëri i kompanisë prestigjioze ndërkombëtare, ABB (Asea Brown Brovery).
Nahit Veseli i cili më parë ka ushtruar detyrën e udhëheqësit të projekteve në po të njëjtën kompani, tash është emëruar drejtor, shkruan Rahoveci24 .

Veseli u lind në Rahovec në vitin 1962. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në vendlindje.

Studimet i filoi në fakultetin e Elektroteknikës në Prishtinë, ndërsa përfunduar në fakultetin e Elektroteknikës në Zagreb, drejtimi i automatikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here