Mysliman e katolik luftuan për çlirimin e Kosovës, ja varret afër në Gramaqel

0

Në fshatin Gramaqel të Deçanit janë dy përkujtimore skaj të rrugës, janë të dy dëshmorëve Shaban Sejfijaj dhe Gjok Ndrecaj, njëri mysliman e tjetri katolik, por që të dy kanë rënë dëshmorë për një ideal apo qëllim në këtë vend gjatë luftës se fundit në Kosovë, për çlirimin e tokave shqiptare nga pushtuesit serb, transmeton Gazeta NewBorn

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here