Mustafa: Nuk jap dorëheqje, nuk e braktisë besimin e qytetarëve

0

Kryeministri Isa Mustafa ka thënë se nuk ka arsye të japë dorëheqje pasi është në rrugë të drejtë dhe duke respektuar ligjin.

Ai në një intervistë për ‘Epokën e re’ ka thënë se të japësh dorëheqje në këtë rrugë është braktisje, lënie në baltë e besimit të qytetarëve.
Kreu i ekzekutivit ka vlerësuar se Qeveria aktuale ka legjitimitet dhe e ka përkrahjen e duhur ndërkombëtare për ta vazhduar punën për të cilin e ka marrë besimin e qytetarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here