Mustafa: Nga 95 kritere për liberalizim, kanë mbetur 8 pa u përmbushur, ato kryhen më 30 nëntor

0

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka lajmëruar sot se në mesin e 95 kritereve të Bashkimit Evropian për procesin e liberalizimit të vizave kanë mbetur edhe 8 pa u përmbushur, dhe deri më 30 nëntor Mustafa thotë se do të përmbushen edhe këto.

Ai ka dhënë këto informacione gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë së Kosovës, ku ndër të tjera ka shtuar se Bashkimi Evropian nuk ka arsye që të mos e caktojë datën për liberalizimin e vizave edhe për Kosovën.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here