Mustafa mirënjohje dhe falenderime për aktivistët e LDK-së në Malishevë

0

Sot, Dega e LDK-së në Malishevë e ka shënuar 25 Vjetorin e themelimit. Në këtë ngjarje ka marrë pjesë edhe kryetari i LDK-së, njëherit Kryeministër i Republikës së Kosovës, Akademik Isa Mustafa.
Para të pranishmëve Kryeministri Mustafa ka theksuar se detyrë e qeverisë që e udhëheqë ai është, ngritja ekonomike, përkrahja në bujqësi, institucione shkollore etj. Ai i ka falenderuar aktivistët dhe simpatizantët e LDK-së në Malishevë, për përkrahjen dhe kontributin e tyre për LDK-në, në këto 25 Vite.
Në fund, Mustafa së bashku me lidershipin lokal të LDK-së, kanë shpërndarë mirënjohje për aktivistë të devotshëm shumëvjeçar që kanë dhënë një kontribut të qmuar që nga themelimi.

ldk

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here