Mustafa dhe Klosi shprehën gatishmërinë për zgjerim e thellim bashkpunimi

0

 

 

Kryeministri Mustafa në takim me ministrin e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi theksoi përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për të zgjeruar bashkëpunimin me Shqipërinë në proceset zhvillimore ekonomike e sociale, që lidhen dhe kanë ndikim të drejtpërdrejtë në ngritjen e mirëqenies dhe punësimit në të dyja shtetet.

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë i Shqipërisë, Blendi Klosi, sprehu përkushtimin e Qeverisë së Shqipërisë për thellimin e bashkëpunimit me Qeverinë e Kosovës në të gjitha fushat, duke përfshirë aspektet prioritare që lidhen me punësimin, mirëqenien sociale e rininë.

Në takim me ministrin e Shqipërisë ishin të pranishëm edhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Kujtim Shala dhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Arban Abrashi,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here