Murat Jashari sot ka ditëlindjen, i biri Shabani me një urim special për të

0

Murat Jashari sot ka ditëlindjen. Ai ka marrë një urim special nga djali i tij Shaban Jashari, i cili përfundon me shprehjen: “Faleminderit që ekziston”.

Ja urimi i plotë i Shabanit të ri, për prindin.

“BABË fjalë që të falë buzëqeshje të dhuron dashuri dhe ngrohtësi.Nje edukator i mirë në fëmijeri,një mësues i mirë në adoleshencë dhe nje shok i ngushtë për tërë jetën!Ti ke ditur të përcosh tek ne një frymë të ngrohtë prinderore.Je i pakrahasueshem dhe i pazavendesueshem,në qdo moment rrezaton respekt,mirësi dhe vlera.Energjitë e tua janë të pashtershme nuk the kurrë u lodha dhe nuk the kurrë jo.Unë tani jam i rritur dhe e kam kuptuar që jeta jote ka qenë e mbushur me sakrifica por falë besimit,aftësisë dhe punës tënde ke arritur këtu ku je sot.Uroj që të jetosh sa më gjatë dhe te shohesh frytet e punës tënde të palodhur.Babi të premtoj se një ditë do të bëj të ndjehesh krenar për mua.Në fund te uroj edhe njëhere ditëlindjen dhe të falenderoj për gjithqka që ke bërë dhe vazhdon të bësh për mua,për këshillat,mbeshtetjen,buzëqeshjet etj…
Faleminderit që ekziston❤️”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here