Muhammad Ali dhe Elvis Presley

0

Legjenda e bokist botëror, Muhammad Ali, duke se i ka dëgjuar këngët e Elvis Presley. Ai e ka postuar një fotografi bashkë me të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here