Muhamet Bytyçi i Vetvendosjes anëtari më aktiv i legjislativit të Malishevës

0

MALISHEVË, 28 JANAR – Sipas vlerësimeve të Institutit Demokratik të Kosovës(KDI) Muhamet Bytyçi, ka qenë anëtari më aktiv i Kuvendit Komunal të Malishevës në gjashtë mujorëshin e dytë të vitit paraprak. Bukur larg prapa tij, në vendin e dytë dhe të tretë, sipas “fletënotimit” të KDI-së janë renditur Januz Kastrati i LDK-së dhe Ahmet Rrahmanaj i PDK-së. Janë 7 anëtarë të KK-së të cilët asnjëherë nuk janë angazhuar në punimet e legjislativit ku prijnë anëtarët e partisë në pushtet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here